Melodikrysset

      Inga kommentarer till Melodikrysset

Helgen kommer närmare och då är det många som löser melodikrysset. Jag löser det ibland och jag försöker att fuska minimalt. Det är ju inga jättevinster som hägrar så det är roligare att inte fuska. Däremot så är det kul att få lite hjälp så att man kommer framåt, någon ledtråd eller så. En favoritsida för att få hjälp är Kvasthildas malmdamm. Hon skriver väldigt trevligt och brukar ha koll på svaren. Annars om man vill ha lite mer raka rör så är Melodikryssetsvar bäst tycker jag. Det finns många fler webbsidor med svar eller svarsförslag därute så det är bara att söka.

Det jag däremot inte har hittat är någon som ger ledtrådar, inte svar. Det vore lite roligt. Om någon känner sig manad så vore det roligt om någon lade upp något sånt på nätet. Eventuellt kanske det kommer ett försök på den här sajten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *